Salată de fasole verde cu ciuperci şi pastramă

Postat de Retetegg in Salate
31 Mai 2011 | 3944 vizualizari
Salată de fasole verde cu ciuperci şi pastramă

O salata delicioasa rezultata dintr-o combinatie de moment: aveam in congelator niste fasole verde si ma gandeam ce sa fac cu ea, asa ca m-am decis repede la o salata.

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde congelata,
  • 1 cutie de ciuperci taiate,
  • 7-8 felii de pastrama de porc,
  • 10 linguri de maioneza,
  • 2 fire ceapa verde,
  • cateva fire de marar,
  • ridichi.

Mod de preparare

Am fiert fasolea in apa cu sare. Apoi am lasat-o sa se raceasca. Daca aveti fasole la borcan sau conserva totul decurge mai rapid:)

Am scurs bine fasolea si ciupercile. Pastrama am taiat-o marunt.

Am tocat marunt ceapa si mararul.

Maioneza o puteti prepara in casa (asa cum am facut eu) sau o puteti cumpara.

Am amestecat toate ingredientele intr-un bol mare.

Am servit cu ridichii proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de fasole verde cu ciuperci şi pastramă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi

Postat de katty

Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi

Spalam vinetele, le taiem capetele si le feliem. Presaram sare peste ele si le scurgem intr-o sita. Punem vinetele pe gratar, pe ambele parti. Avem grija sa nu le uscam prea tare. Scoatem...

Citeste continuarea

Pui cu legume in aspic

Postat de eumimi

Pui cu legume in aspic

Punem pieptul de pui la fiert impreuna cu ceapa taiata in 6, usturoiul taiat in cubulete, sarea si boabele de ienibahar. Lasam pe foc pana cand pieptul de pui este fiert bine. Fierbem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2011, 23:01
place
la 31.05.2011, 23:02
la 31.05.2011, 23:06
mercii
la 31.05.2011, 23:33
la 31.05.2011, 23:53
Kamy

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking