Salata de fasole verde lata

Postat de mamaieelena in Salate
30 Mai 2012 | 5956 vizualizari
Salata de fasole verde lata

Ingrediente

  • 500g fasole verde proaspata lunga de 20-25 cm
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar

Mod de preparare

Fasolea se spala, se curata de moatele de la extremitati si apoi se taie la dimensiuni de 1-2 cm.

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert si cand clocoteste se adauga fasolea. Cand este aproape fiarta se da in jet de apa rece si in aceeasi oala se pune uleiul si cu fasolea la prajit. Cand aceasta s-a incins bine, adica sfaraie la prajit se poate pune usturoiul curatat si taiat cu cutitul marunt la fel si mararul tocat marunt. Se amesteca bine, iar la sfarsit se mai adauga o lingura de ulei de susan si una de otet balsamic.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

Fasolea se spală, apoi se curăță și rupe în bucăți mărișoare. În vasul aparatul minunat de gătit slow cooker Crock Pot se adaugă un strat de păstăi, apoi cubulețele...

Citeste continuarea

Salata poloneza, cu fasole galbena, boabe de porumb si carnat polonez

Postat de mihaelar63

Salata poloneza, cu fasole galbena, boabe de porumb si carnat polonez

Polonezul se fierbe si se lasa sa se raceasca . Dupa racire polonezul se taie in patru pe lungime, apoi se feliaza. Fasolea galbena pastai se taie  bucati la 2-3 cm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2012, 13:49
buna rau
la 30.05.2012, 13:50
nu am mancat niciodata, dar arata incredibil!!!
la 30.05.2012, 13:52
diana multumesc
la 30.05.2012, 13:54
ana multumesc
la 30.05.2012, 14:25
Interesanta salata

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking