Ingrediente
- Ingrediente Salata de icre de stiuca reteta cu apa minerala si gris
- 100 g icre de stiuca
- sucul de la 1/2 lamaie
- 6-7 linguri apa minerala
- 2 linguri de gris fiert(optional)
- 350 ml ulei
- 1 ceapa potrivita
- sare(daca este nevoie)
Mod de preparare
Icrele le punem intr-un castron uscat si le mixam cca 1 min.la viteza mica,apoi adaugam cate o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita suc de lamaie si mixam bine pana se intaresc din nou.Adaugam iar o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita de suc de lamaie,iar cand am terminat sucul de lamaie,adaugam cate o lingura apa minerala,dar nu pe toata,oprim 2-3 linguri pentru la final.
Dupa primele 3-4 linguri de ulei putem mixa la viteza mare a mixerului.La sfarsit potrivim de sare,adaugam grisul fiert tare si racit complet,apa minerala ramasa si mixam bine .Adaugam cate o lingura de apa,e posibil sa nu fie nevoie de mai mult,icrele trebui sa ramana tari,rolul apei la sfarsit fiind de omogenizare.
Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu icrele.
Servim cu paine de casa sau chifle cu lapte.
Incercati si salata de icre de crap.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de stiuca reteta cu apa minerala si gris" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|