Ingrediente
- 500g mazare proaspata/congelata
- 1 morcov mare
- o ceapa rosie
- 5-6 ciuperci proaspete
- unt degresat
- 2 catei usturoi
- marar
- oregano
- cimbru
- otet/lamaie
- sare, piper
- Friptura:
- 2 bucati cat palma de muschi de vitel
Mod de preparare
Mazarea si morcovul se pun la steamer, pana se inmoaie, morcovul sa fie usor crocant, apoi l-am taiat cubulete mici.
Ceapa rosie am taiat-o julien subtire. Ciupercile taiate bucatele le-am inabusit in putin unt degresat (cam o lingurita), ele oricum isi vor lasa zeama, cu usturoiul maruntit,cimbru si oregano.
Am amestecat toate de mai sus intr-un castron, am adaugat mararul tocat si 2 linguri de otet/lamaie(dupa gust). sare si piper proaspat macinat.
Carnea condimentata cu putin piper si cimbru am fript-o pe gratar cateva minute pa ambele parti.
Friptura se poate servi ca atare, sau se poate marunti bine si se poate amesteca direct in salata (asa a preferat-o sotul)
Este extrem de gustoasa salata preparata asa, incercati-o si veti vedea!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de mazare - cu vitel la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|