Salata de pastai cu pastrama si maioneza

Postat de MotanLaOale in Salate
24 Iul 2014 | 19574 vizualizari
Salata de pastai cu pastrama si maioneza

Usor de preparat si foarte buna.

Ingrediente

  • 200g pastrama de porc
  • 300g pastai (fasole verde)
  • 1 ou
  • 150ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • 4 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare 15-20 minute.

Cand este fiarta se pune la scurs si se lasa la racit.

Se face maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei, sare si zeama de lamaie cu mixerul.

Intr-un castron se pune fasolea racita si pastrama taiata cubulete.

Deasupra se pun cateii de usturoi pisati si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune maioneza si se amesteca bine sa se omogenizeze.

Se lasa la frigider cel putin 30 minute.

Se consuma pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pastai cu pastrama si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de conopida cu porumb

Postat de katty

Salata de conopida cu porumb

Spalam conopida si o taiem buchetele. Intr-o oala cu apa pusa la fiert adaugam putina sare cand aceasta clocoteste si buchetelele de conopida. Fierbem la foc potrivit pana conopida e moala, dar...

Citeste continuarea

Salată de paste cu legume proaspete

Postat de CameliaComan

Salată de paste cu legume proaspete

Prima dată trebuie să fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp spălăm legumele. Tocăm ardeiul, gogoșarii si ceapa feliuțe. Roșiile și castravetele se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2014, 10:32
la 24.07.2014, 10:37
Nun poate fi decut foarte bun si eu fac mereu dar varianta simpla fara carne
la 24.07.2014, 10:40
la 24.07.2014, 10:44
Cu sau fara pastrama tot buna este salatica!
la 24.07.2014, 10:44
vin la micul dejun

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking