RETETE VIDEO

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Postat de Bucataras

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Iata cum se prepara reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată mărunt până devine...

Citeste continuarea

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Postat de Bucataras

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa: Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și...

Citeste continuarea

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...

Citeste continuarea

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

Postat de Bucataras

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

Cum se prepara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană: Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați și tăiați roșiile, apoi...

Citeste continuarea

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Postat de Bucataras

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii:  Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...

Citeste continuarea
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Reteta gustoasa de gogosi pufoase cu iaurt

Postat de epurasha2bb

Reteta gustoasa de gogosi pufoase cu iaurt

Cum se prepara Reteta gustoasa de gogosi pufoase cu iaurt Galbenusurile frecate cu  zaharul,iaurtul,sarea, zaharul vanilat si untul topit se amesteca apoi cu drojdia dizolvata in laptele caldut care vor forma o maia ce se adauga cate putin in faina framantand cu mana. Aluatul se lasa la cald acoperit cu unservet curat sa se dospeasca intr-un castron uns cu ulei....

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza Preincalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt.     Intr-un bol...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

Postat de Bucataras

Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi...

Citeste continuarea

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Postat de Bucataras

Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă: Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici. Pregătirea Aluatului: Dacă folosiți aluat fraged...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Joia Mare semnificatie, traditii, obiceiuri

Postat de bucatarasa

In traditia crestina, Joia Mare este considerata ziua in care Iisus a instituit Sfanta Impartasanie sau Euharistia, in timpul Cinei cea de Taina. De asemenea, este ziua in care Iisus a spalat...

Citeste continuarea

Capsunile - fructele minune cu beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Capsunile sunt fructe delicioase si bogate in nutrienti, apreciate pentru gustul lor dulce si aroma lor proaspata. Aceste fructe sunt originare din familia Rosaceae si fac parte din genul...

Citeste continuarea

Socul, planta medicinala - Proprietati si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking