Salata de ridichi rosii murate

Postat de mihaelar63 in Conserve
4 Noi 2014 | 7554 vizualizari
Salata de ridichi rosii murate

O reteta care mi-a trezit interesul . Acum toamna avem ridichi frumoase, asa ca este pacat sa nu incercam .Este o salata care o puteti pastra doua saptamani la frigider .

Ingrediente

  • Ridichi rosii lunguiete de toamna
  • Borcane mici de 300 ml .
  • Ingrediente / borcan :
Ardei iute verde,Codite de ceapa verde,2 catei usturoi, 4 linguri otet de vin 9% ,1 ingura zahar brun, 1 lingurita boabe de piper ,1 lingurita boabe de mustar ,1 lingurita sare

Mod de preparare

  1. Ridichile se curata usor si se spala . Se taie rondele .
  2. Ardeiul iute si usturoiul  curatat se feliaza .
  3.  Se umple fiecare borcan cu rondele de ridichi
  4. . Se pune in fiecare borcan ardei iute usturoi ,codite de ceapa si restul ingredientelor .
  5. Adugati apa pana se acopera ridichile in totalitate .
  6. Pastrati la rece in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ridichi rosii murate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dulceata de castraveti cu menta si lamaie

Postat de panacris

Dulceata de castraveti cu menta si lamaie

Castraveții se curăță de coajă și taie în jumătăți, apoi se îndepărtează semințele și se taie în cubulețe. Într-o cratiță cu fundul dublu se pun...

Citeste continuarea

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Postat de Ksenya

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Iata cum se prepara Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece Am spalat bine prunele, le -am pus pe un prosop si le-am scos samburii. M-am apucat de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2014, 18:30
la 04.11.2014, 18:33
Superrrrr!imi inchipui ce bunatate
la 04.11.2014, 18:36
la 04.11.2014, 18:53
Super idee! Ce bune or fi!
la 04.11.2014, 19:06

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking