Salata de rucola cu capsuni si migdale

Postat de mihaelar63 in Salate
23 Iun 2012 | 4695 vizualizari
Salata de rucola cu capsuni si migdale

Am vazut aceasta salata incredibila la Martha Stewart . M-a facut curioasa dar sincer nu credeam ca sunt atat de inspirate combinatiile de dulce -picant - acrisor . Singura ,, interventie personala '' este putina zeama de lamaie [ otetul meu balsamic nu era suficient de acru ] .Am folosit rucola din productie proprie care are frunza mai mare decat cea din supermarket dar in mod cert este bio 100%.

Ingrediente

  • 500 gr rucola
  • 1 cana capsuni
  • 2 linguri miez migdale
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura zeama lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Frunzele de rucola spalate si zvantate le-am rupt cu mana si le-am amestecat cu ulei , otet balsamic , zeama lamaie ,miez de migdale , sare si piper dupa gust.
  2. La sfarsit se pun si capsunile  spalate si curatate de codita,  intregi .Daca sunt mai mari capsunile pot fi taiate jumatati .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucola cu capsuni si migdale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salată cu ouă și telemea

Postat de ela2015

Salată cu ouă și telemea

Într-un ibric punem ouăle la fiert (în apă ușor sărată și cu o linguriță de oțet să nu se spargă) timp de 10 minute maxim. Spălăm, curățăm și tocăm legumele și...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Salata de vinete cu ardei copt

Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2012, 05:08
la 23.06.2012, 07:05
interesanta combinatie
la 23.06.2012, 08:52
Ooo vreau doar capsunele de acolo
la 23.06.2012, 08:56
vreauuuu
la 23.06.2012, 09:17
Interesant

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking