Salata de ton

Postat de deliciousflavours in Salate
2 Noi 2011 | 5906 vizualizari
Salata de ton

Iubitorilor de ton cu siguranta le va fi pe plac aceasta salata :)).

Ingrediente

  • 3 conserve ton bucati (in suc propriu sau ulei)
  • 3 lingurite zeama lamaie
  • 1 galbenus fiert+1 galbenus crud pentru maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • ulei
  • 3 linguri smantana (iaurt Danone Cremoso)
  • sare, piper

   

Mod de preparare

Va recomand ca tonul sa fie neaparat bucati, nu maruntit, deoarece altfel salata va avea o consistenta mai fluida. Astfel punem cele 3 conserve de ton la scurs intr-o sita mare si intre timp pregatim maioneza. Dam prin razatoare (mica) galbenusul, adaugam si galbenusul crud, mustarul si adaugand ulei putin cate putin incepem sa mixam pana obtinem cantitatea dorita de maioneza. La final adaugam smantana sau iaurtul si amestecam cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Incorporam tonul, adaugam zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si mixam cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata mediteraneana de ton

Postat de mihaelar63

Salata mediteraneana de ton

Rosiile se spala si se taie cubulete . Ceapa se curata si se taie marunt . Porumbul se scurge din lichidul in care s-a conservat si se limpezeste cu apa rece . Sarati...

Citeste continuarea

Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?

Postat de rocsi_1612

Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?

Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca? Spalati legumele si le puneti la fiert in coaja. Eu am fiert cartofii cu morcovii si sfecla separat. Ouale le fierbeti tari. Dupa ce legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2011, 09:42
super reteta
la 02.11.2011, 10:35
buna buna
la 02.11.2011, 10:42
Eu m-am servit prima, dar aveam cate o felie in fiecare mana si nu puteam sa scriu.
la 02.11.2011, 10:58
buna
la 02.11.2011, 11:11
cris, motan, sufletista
miha, dc ai sti ce pofta mi-ai facut cu sal ta de vinete.....

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking