Salata de vinete a la Tuzla

Postat de mihaelar63 in Salate
4 Oct 2010 | 4297 vizualizari
Salata de vinete  a la  Tuzla

aceasta savuroasa salata de vinete am invatat sa o prepar de la niste gospodine din Tuzla acum ......28 de ani !!!

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii
  • 2 ardei iuti
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei usturoi- doar daca va place
  • 1 pahar ulei
  • sare

Mod de preparare

vinetele , rosiile si ardeii se spala , se sterg si se coc pe gratar [ eu le-am copt in tigaia ptr grill ]

curatati bine vinetele copte , rosiile si ardeii[ la acestia scoateti si semintele ] si le tocati pe o planseta de lemn cu un tocator de lemn .

ceapa curatata si tocata marunt se amesteca cu legumele tocate +sare dupa gust.

adaugati ulei putin cate putin , amestecand usor pentru ca salata sa va iasa pufoasa .

decorati dupa preferinta cu ingredientele folosite la reteta [ aceasta este o regula ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete a la Tuzla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata cu ton si branza cu mucegai

Postat de rocsi_1612

Salata cu ton si branza cu mucegai

Spalam salata, o tamponam cu un servetel de surplusul de apa, o rupem bucatele. Spalam rosiile, indepartam cotorul, le taiem bucati potrivite. Castravetele il curatam, il taiem in doua pe lungime...

Citeste continuarea

Salata Valentin

Postat de MotanLaOale

Salata Valentin

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este facut se lasa la racit si se taie cuburi mici. Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2010, 00:27
sunt prima????ce bine ...vreau si eu o feliuta de paine cu bunatatea asta5 f
la 04.10.2010, 00:52
super 5 f si la favo,dar poza nu e?
la 04.10.2010, 00:57
este , Nadina , dar lucrez din greu la poze , am schimbat aparatul foto si toate pozele sunt mai mari de 1 M, mai bine faceam de 10 ori salata
la 04.10.2010, 00:57
Kami bineinteles primesti prima , ... dreptul primului venit
la 04.10.2010, 01:17
gata acum am vazut super hai ca pna al urma te descurci super binepacat ca nu mai pot da 5 f pt descarcat poze

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking