Salata din andive, surimi si maioneza

Postat de panacris in Salate
9 Sep 2012 | 7124 vizualizari
Salata din andive, surimi si maioneza

O salata rapida, rafinata si savuroasa!:-* Nici azi, nu am putut sta departe, de bucatarie;)

Ingrediente

  • andive 1 bucata,
  • batoane de surimi 5 bucati,
  • maioneza 2 linguri,
  • zeama de lamaie 50 ml.,
  • ierburi aromatice.

Mod de preparare

Andiva se curata de frunzele vestede, se trece rapid sub ub jet de apa, apoi se taie rondele, stropindu-se imediat cu zeama de lamaie ca sa nu oxideze. Batoanele de surimii se taie felii, se adauga in salata, amestecandu-se usor. Maioneza se amesteca usor in salata, pentru a se ingloba. Se presara ierburi aromatice dupa gust si se serveste imediat!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din andive, surimi si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de oua cu capere

Postat de caroline

Salata de oua cu capere

Punem ouale la fiert pentru 10 minute.Cand au fiert le punem sub un jet de apa rece.Asa se vor curata mult mai usor de coaja. Curatam ouale de coaja si le taiem marunt. Castravetii ii...

Citeste continuarea

Salata de pui cu paste si porumb

Postat de merisor67

Salata de pui cu paste si porumb

Fierbem pastele in apa clocotita cu o lingurita de sare pana cand isi maresc volumul si sunt bine preparate, apoi le trecem prin jet de apa rece si le lasam la scurs. Fierbem pieptul de pui in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2012, 14:35
Uite ca a aparut si salata, aperitiv ptr pranz sau cina Poftiti la ea
la 09.09.2012, 14:35
si cu cine o papi?fara noi?
la 09.09.2012, 14:36
la 09.09.2012, 14:37
o pastrez ptr cina,nu mai incape in mine nici o firmitura de paine
la 09.09.2012, 14:44
Deşi mai mult îmi plac bucăţile de la garniţă aşezate cu grijă în untură apreciaz şi o salată cu origini mediteraneene. Acum dacă suntem în Europa, m-am dat şi cu accidendalii, măcar la bucătărie
Arată minunat

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking