Ingrediente
- 1 salau [1.5 kg ]
- 5 linguri Ketchup
- 1 lingura praf de ghimbir
- 1 lingurita fulgi de usturoi
- 1 lingurita piper cu lamaie [ Kotyani ]
- 1 lingurita seminte de busuioc
- 1 lamaie
- 100 ml ulei masline
- 1/2 kapia
- Patrunjel verde
- sare
Mod de preparare
Salaul curatat si spalat il taiati in rondele .
Amestecati ketchup , ghimbir , usturoi , busuioc , ulei , zeama de lamaie , piper si sare .
Cu aceasta pasta ungeti feliile de salau si le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Coaceti la cuptor , foc mediu pana pestele devine rumen [ aprox. 30 min ]
La sfarsit serviti salaul presarat cu patrunjel verde si cubulete de kapia , alaturi de garnitura si salata preferata .Noi am servit cu cartofi cu malai la cuptor si salata de sfecla rosie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ketchup si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|