Salau cu ketchup si ghimbir

Postat de mihaelar63 in Salau
13 Dec 2012 | 4802 vizualizari
Salau cu ketchup si ghimbir

Doar atat spun: delicios !!! Binecuvantat fie raul Mures si pescarii lui :D

Ingrediente

  • 1 salau [1.5 kg ]
  • 5 linguri Ketchup
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • 1 lingurita fulgi de usturoi
  • 1 lingurita piper cu lamaie [ Kotyani ]
  • 1 lingurita seminte de busuioc
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei masline
  • 1/2 kapia
  • Patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Salaul curatat si spalat  il taiati in rondele .

Amestecati ketchup , ghimbir , usturoi , busuioc , ulei , zeama de lamaie , piper si sare .

Cu aceasta pasta ungeti feliile de salau si le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Coaceti la cuptor , foc mediu  pana pestele devine rumen [ aprox. 30 min ]

La sfarsit serviti  salaul presarat cu patrunjel verde si cubulete de kapia , alaturi de garnitura si salata preferata .Noi am servit cu cartofi cu malai la cuptor si salata de sfecla rosie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu ketchup si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salau cu zucchini

Postat de mihaelar63

Salau cu zucchini

Medalioanele de salau se spala si se asaza in tava. Sarati pestele si stoarceti zeama de  lamaie  proaspat,  peste fiecare bucata. Dovlecelul se curata de coaja...

Citeste continuarea

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Postat de Bucataras

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie. Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2012, 05:48
Nu ştiu de ce foloseşti fulgii de usturoi şi nu usturoiul normal. În rest
la 13.12.2012, 06:21
Ce bine sa ai Muresul aproape!
la 13.12.2012, 06:22
Bun!
la 13.12.2012, 07:10
la 13.12.2012, 08:18
Foarte gustos!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking