Salau cu legume si salvie - la cuptor

Postat de mihaelar63 in Salau
30 Noi 2011 | 5137 vizualizari
Salau cu legume si salvie - la cuptor

Pentru ca azi se consuma peste am ales o astfel de reteta . La noi este aproape nelipsit salaul de Mures . In imagine veti vedea minunatele flori mov -albastrui de salvie care sunt comestibile .

Ingrediente

  • 1 kg salau rondele 
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 morcov
  • sare de mare
  • 100 ml ulei masline
  • 1 pahar de vin alb demi-sec
  • frunze si flori de salvie

Mod de preparare

Ungeti o tava cu putin ulei , asezati in ea salaul rondele + frunze de salvie .

Adaugati legumele feliate -tocate , sarati .Stropiti cu ulei si adaugati vinul .

Dati tava la cuptor 30 minute.

Serviti pestele decorat cu frunze si flori de salvie insotit de salata sau garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu legume si salvie - la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salau in stil marocan -nr. 1400

Postat de mihaelar63

Salau in stil marocan -nr. 1400

Bucatile de peste spalate si lasate sa se zvante se pun in vasul in care vor fi pregatite . Se maseaza pestele cu sosul chermoula . Se presara deasupra putina sare si piper cu...

Citeste continuarea

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Postat de katty

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Curatam pestele bine, il spalam si il crestam oblic din loc in loc pe ambele parti. Il dam cu sare si piper si il lasam deoparte. Curatam legumele si le taiem rondele de 5-6 mm. Taiem usturoiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2011, 08:00
la bunatate de peste ma invit si eu
la 30.11.2011, 08:14
bun bun
la 30.11.2011, 09:08
la 30.11.2011, 10:07
vin la masa
la 30.11.2011, 11:15

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking