Ingrediente
- 1 kg salau [ eu am mai adaugat si doua bucati de somn ]
- 5 catei usturoi tocati
- 2 linguri mustar iute
- 1 lingurita rasa turmeric
- sare
- faina malai
- ulei pentru prajit
- salata verde
- lamaie
- seminte de floarea soarelui
Mod de preparare
Pestele portionat si spalat se amesteca cu usturoi tocat sare , mustar , turmeric . Se lasa minimum 30 minute la macerat . Este si mai gustos daca sta cateva ore astfel asezonat in frigider la rece .
Se da pestele prin faina de malai .
Se prajeste in ulei incins .
Se scoate pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .
Este delicios atat cald cat si rece insotit de salata preferata . Noi am avut salata verde cu lamaie si seminte de floarea soarelui .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu mustar si malai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|