Salau cu mustar si malai

Postat de mihaelar63 in Salau
11 Feb 2015 | 7272 vizualizari
Salau cu mustar si malai

Aceasta combinatie simplu de preparat este foarte gustoasa !!!

Ingrediente

  • 1 kg salau [ eu am mai adaugat si doua bucati de somn ]
  • 5 catei usturoi tocati
  • 2 linguri mustar iute
  • 1 lingurita rasa turmeric
  • sare
  • faina malai
  • ulei pentru prajit
  • salata verde
  • lamaie
  • seminte de floarea soarelui

Mod de preparare

Pestele portionat si spalat se amesteca cu usturoi tocat sare , mustar , turmeric . Se lasa minimum 30 minute la macerat . Este si mai gustos daca sta cateva ore astfel asezonat in frigider la rece .

Se da pestele prin faina de malai .

Se prajeste in ulei incins .

Se scoate pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Este delicios atat cald cat si rece insotit de salata preferata . Noi am avut salata verde cu lamaie si seminte de floarea soarelui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu mustar si malai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti

Postat de mirela0911

File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti

Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Fileul de peste se spala, se tamponeaza cu prosoape absorbante apoi se asaza pe tava tapetata cu hartie de copt si...

Citeste continuarea

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Postat de Bucataras

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie. Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2015, 08:48
bun bun
la 11.02.2015, 08:52
Asta tre s afie tare bun !
la 11.02.2015, 09:04
Bun!
la 11.02.2015, 09:08
wow
la 11.02.2015, 09:15
Oooo, ce bunatate!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking