Şalău la tavă

Postat de Bunica in Salau
9 Apr 2009 | 14233 vizualizari
Şalău la tavă

Bucatarasul Mirel este fan al pestelui la cuptor umplut cu struguri. “Isi lasa o aroma dulceaga care patrunde in peste si ii da un gust exceptional”, argumenteaza el. Salaul din aceasta reteta s-a bucurat de un astfel de tratament. A fost chiar excelent!

Ingrediente

  • 4 pesti
  • 2 morcovi taiati rondele sau betisoare
  • 1 radacina de patrunjel taiata cubulete
  • o radacina de pastirnac taiata cubulete
  • o telina mica taiata cubulete
  • o ceapa mare taiata solzisor
  • dupa gust legume din amestecul mexican Bonduelle
  • boabe de strugure

Mod de preparare

Se face patul de legume dupa ce se unge tava cu putin ulei. Pestele sa da cu un praf de sare si piper, se umple cu lamiie si boabe de strugure si se aseaza pe patul de legume. Se pune o cescuta de apa si un pahar de vin alb, dupa care pestele trage un pui de somn pe patul de legume la cuptor. Cam 40 de minute la foc potrivit. Cind se scoate se orneaza cu lamiie si verdeata, cu rosii chery …

Daca ti-a placut reteta noastra "Şalău la tavă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lasagna cu peste

Postat de adnia

Lasagna cu peste

  Mod de preparare: In primul rand se incepe cu prepararea sosului rosu: se spala fileurile de peste, se taie cuburi si se pun in robotul de bucatarie, impreuna cu toate celelalte...

Citeste continuarea

Reteta gustoasa de peste cu legume la tava

Postat de mihaelar63

Reteta gustoasa de peste cu legume la tava

Cum se prepara Reteta gustoasa de peste cu legume la tava Pestele se spala si se portioneaza dupa preferinta. Sarati. Nu vorbim despre curatatul pestelui pentru ca am specialistul personal...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2009, 16:36
Bunica, putem sa venim in vizita???
la 01.02.2009, 17:30
Am mincat noi tot
la 01.02.2009, 18:32
Multa sanatate Bunica!SA mai faci retete dinastea cu care sa ne lasi cu gura cascada si sa ne pui sa tanjim si noi la asemenea delicatese
la 01.02.2009, 19:07
Asta e cea mai tare! "Ne lasi cu gura cascada" =)))))))))))
la 01.02.2009, 19:16
)))

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking