Sandvici cu snitel de soia

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
3 Mar 2010 | 8646 vizualizari
Sandvici cu snitel de soia

Ingrediente

  • 1punga snitele de soia [150gr]
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 catei usturoi sare
  • piper
  • boia
  • piper
  • ulei
  • apa minerala [sau bere]
  • faina alba
  • 4 felii paine secara
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri mustar frantuzesc [ boabe ]
  • ardei iute
  • ardei kapia

Mod de preparare

  1. soia felii se fierbe 10 min . in apa cu vegeta .
  2. soia se scurge si se amesteca cu usturoiul pisat .
  3. din faina alba , sare piper , boia si apa minerala [ sau bere ]se face o maia ca si de clatite . soia se da prin faina alba , apoi prin aluat si se prajeste in ulei incins . se scoate pe servetele absorbante .
  4. feliile de paine de secara se ung cu maioneza si bobite de mustar . deasupra se pune snitelul de soia taiat fasii si se decoreaza cu ardeei kapia si ardei iute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu snitel de soia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale cu ciuperci de post

Postat de lilik

Sarmale cu ciuperci de post

Intr-o oala punem putina apa cu sare la fiert,iar cand clocoteste punem ciupercile si le deam 2-3 clocote,dupa care le punem la scurs.O parte din apa in care au fiert ciupercile o pastram si punem...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute (la cuptor)

Postat de Lia1

Ciuperci umplute (la cuptor)

1. Preincalzesti cuptorul la 220grd. 2. Pregatesti tava de aragaz cea incapatoare acoperind-o cu hartie de copt, fara sa ungi nimic. 3. Speli ciupercile, le scoti coditele pe un tocator si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2010, 23:41
imi place cum suna reteta o pun la favo sa nu uit si las 5 f
la 20.08.2010, 17:11
multu

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking