Ingrediente
- 1 crap marisor (cca 2 kg)
- 3 rosii
- 2 ardei grasi
- 1 ardei capia
- 2 ardei iuti
- 1 ceapa mare
- 1 legatura patrunjel
- sare mare
Mod de preparare
Pestele l-am curatat, spalat si transat, apoi l-am dat cu sare din abundenta si l-am lasat sa se odihneasca.
Legumele le-am spalat, sters si pus pe gratarul incins. Patrunjelul l-am tocat marunt si l-am pus in putina apa. Cand rosiile si ardeii s-au copt le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Cepei i-am indepartat prima foaie (cea arsa) si am tocat-o si pe ea marunt. Toate legumele le-am adaugat peste patrunjelul tocat.
Cat am pregatit saramura, pestele era deja pe gratar.. fiind invartit cu mare grija de specialistul in gratare :)
Cand pestele a fost gata l-am adaugat peste legume si l-am lasat cateva minute sa se amestece aromele.
O bunatate!!!!
Langa peste, noi am mai avut niste cabanosi, pe care i-am servit cu cartofi copti cu unt si dovlecel pe gratar (un pic cam ars, dar bun).
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|