Saramura de crap la gratar

Postat de Sim0naWorld in Crap / Caras
12 Sep 2012 | 8744 vizualizari
Saramura de crap la gratar

Acest gratar a fost facut in mini-vacanta pe care am petrecut-o la Agapia. Bucatarii sefi au fost baietii (doar ei se pricep cel mai bine la invartit carnea pe gratar)... noi doar cu munca de jos :)) Va rugam sa ne iertati gratarul improvizat, dar de cca 6 luni de cand a fost cumparat, nu s-a incumetat nimeni sa il ansambleze... avand o sacosa de suruburi si o cutie de bete si fiare! :))

Ingrediente

  • 1 crap marisor (cca 2 kg)
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei capia
  • 2 ardei iuti
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura patrunjel
  • sare mare

Mod de preparare

Pestele l-am curatat, spalat si transat, apoi l-am dat cu sare din abundenta si l-am lasat sa se odihneasca.

Legumele le-am spalat, sters si pus pe gratarul incins. Patrunjelul l-am tocat marunt si l-am pus in putina apa. Cand rosiile si ardeii s-au copt le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Cepei i-am indepartat prima foaie (cea arsa) si am tocat-o si pe ea marunt. Toate legumele le-am adaugat peste patrunjelul tocat.

Cat am pregatit saramura, pestele era deja pe gratar.. fiind invartit cu mare grija de specialistul in gratare :)

Cand pestele a fost gata l-am adaugat peste legume si l-am lasat cateva minute sa se amestece aromele.

O bunatate!!!!

Langa peste, noi am mai avut niste cabanosi, pe care i-am servit cu cartofi copti cu unt si dovlecel pe gratar (un pic cam ars, dar bun).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de peste la gratar

Postat de violeta30

Saramura de peste la gratar

Pestele curatat de intestine (nu se va curata si de solzi ca sa nu se prinda si sa ramana bucati de carne pe gratar) spalat si dat cu sare se pune pe gratarul incins si se frige pe ambele parti...

Citeste continuarea

Saramura de peste

Postat de Furnicuti

Saramura de peste

Pestele pe care l-am avut nu era prea mare, asa ca l-am lasat intreg, fara cap si coada. Daca folositi un peste maricel, puteti sa-l taiati medalioane. Pestele, curatat de solzi si aripioare, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2012, 22:53
buna saramura, imi place
la 12.09.2012, 22:54
bun bun
la 12.09.2012, 23:01
O bunatate
la 12.09.2012, 23:03
peste ai facut iubita? si eu ce mananc
la 12.09.2012, 23:03
nu am mancat niciodata asa ceva dar cred ca as incerca

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking