Ingrediente
- 1 aluat foietaj
- 1 ou
- 50g bacon feliat
- 100g branza de burduf
- sare grunjoasa
- boia de ardei
- seminte de chimen
Mod de preparare
Aluatul se lasa la dezghetat.
Oul se separa si galbenusul se amesteca bine cu o lingurita de lapte.
Se desface foaia direct pe fartia de copt si se netezeste putin cu sucitorul.
Se unge cu galbenusul de ou.
Se taie patratele de 3-4 cm.
Se pune in tava in care le vom coace si se despart patratelele unele de altele.
Se presara sare grunjoasa si boia de ardei pe toate patratelele.
Pe fiecare patratel se pune cate o fasie mica de bacon.
Se presara branza de burduf pe toata suprafata.
Se presara chimen.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se scot din tava si se lasa la racit.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|