Saratele stelute cu tarate de grau

Postat de pity19 in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2014 | 2951 vizualizari
Saratele stelute cu tarate de grau

Am pus doua cuburi de drojdie ptr ca imi plac foarte mult cand sunt pufoase si cresc , sunt delicioase.!

Ingrediente

  • 500 gr faina alba
  • 100 gr tarate de grau
  • 100 gr branza telemea
  • o lingura sare
  • un varf lingurita zahar
  • chimen
  • 1-2 cuburi drojdie
  • 50-100 gr unt sau margarina

Mod de preparare

Amestecam faina cu graul , sarea, drojdia ( eu am pus doua cuburi ) ,margarina sau untul , apa calda cat sa nu fie prea tare dar nici moale . Amestecam , adaugam branza data pe razatoare , zaharul , amestecam bine si dam la frigider cca 60 de minute .

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt ; Rupem o bucata din aluat , intindem cu sucitorul , dam forme , punem in tava de copt , ungem cu galbenus amestecat cu 1-2 lg de lapte , presaram chimen si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos .

La fel procedam si cu saratelele cu telemea rasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele stelute cu tarate de grau" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciuperci umplute cu salam si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Ciuperci umplute cu salam si cascaval

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ciupercile se spala, iar coditele se toaca. Salamul se taie cubulete. Ceapa, coditele de...

Citeste continuarea

Orez cu sofran

Postat de caroline

Orez cu sofran

Curatam ceapa de coaja, o spalam si o tocam fin .  Intr-o tigaie punem untul la foc mic si lasam sa se topeasca, cu atentie sa nu se arda. Adaugam ceapa si amestecam cu o spatula de lemn....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2014, 13:22
la 19.04.2014, 20:07
Imi plac mult saratelele
la 19.04.2014, 23:47
Super

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking