Sarmale cu pasat in vas roman

Postat de MIUTA in Mancaruri cu carne
21 Noi 2010 | 8551 vizualizari
Sarmale cu pasat in vas roman

Ingrediente

  • foi varza murata
  • 800 g carne tocata porc
  • 500 g costita afumata
  • 300 g kaizer afumat
  • 300 g pasat(porumb macinat mare)
  • 4 cepe mari
  • un morcov
  • slanina afumata 
  • ulei
  • pasta de ardei
  • sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale

Mod de preparare

Se prajeste slaninuta in ulei se adauga ceapa tocata,morcovul dat pe razatoare si pasta de ardei.Se lasa la foc potrivit sa fiarba 10 min.se adauga costita taiata cubulete mici si pasatul care a fost spalat in multe ape.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale se adauga o cana de apa si se fierbe pana scade apa.Aceasta compozitie se toarna intr-un vas peste carnea tocata se amesteca si se incepe impachetarea sarmalelor.In mijlocul sarmalelor se pune o felie de kaizer se impacheteaza si se aseaza in vasul pregatit cu cimbru acoperit cu foi de varza.La final se toarna peste sarmale o cana de ulei si se completeaza cu apa apoi se introduc in cuptor la foc mare pana incep sa fiarba apoi foc mic.Se fierb cca 2 ore. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Linte cu carnati de bere si ciolan afumat

Postat de Ina

Linte cu  carnati de bere si ciolan afumat

Punem lintea la inmuiat. Tocam ceapa si o calim in doua linguri cu unt, apoi adaugam legumele uscate si lintea ( care intre timp si-a dublat sau chiar triplat volumul ) . Stingem cu o ceasca de...

Citeste continuarea

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Postat de xana

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici apoi se calesc impreuna cu jumatate din cantitatea de ulei si pasta de rosii dar fara a se rumeni. Peste orez se toarna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2010, 16:29
hop si eu la prima portie
la 21.11.2010, 16:47
mai miuta bune sarmale ai facut cred ca de craciun pe astea o sa le fac numai ca nu prea am de unde sa iau pasatul?
pana atunci ai 5 furci de la mine
la 21.11.2010, 17:09
Va invit cu drag corina si mamaieelena. Eu am cumparat pasatul mamaieelena din piata de legume.
la 21.11.2010, 17:17
imi aduce aminte de bunica ea le facea cu pasat bune de tot .ai 5 furci
la 21.11.2010, 17:19
Carla sunt foarte bune,trebuie sa faci neaparat de Craciun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking