Sarmale cu varza acra

Postat de bitza in Porc
7 Feb 2010 | 5780 vizualizari
Sarmale cu varza acra

Ingrediente

  • -aprox 1 kg carne de porc sau amestec
  • -2 verze acre
  • -o cana de orez
  • -4-5 linguri de pasta
  • -2 cepe mari
  • -delikat

Mod de preparare

-ceapa tocata marunt o calim in putin ulei

-adaugam orezul si mai lasam putin

-pasta o amestecam cu o cana de apa si o adaugam peste orez si ceapa

-ceapa cu orezul si pasta se toarna peste carne,se adauga delikat si se amesteca bine

-alegem foile pentru sarmale si tocam putina varza pentru a pune pe fundul ceaunului

-dupa ce punem varza si putina pasta deasupra incepem sa impachetam sarmalele si le asezam una langa alta

-dupa ce am terminat de pus sarmalele punem 2-3 foi de dafin si pasta si continuam cu alt rand

- cand terminam de asezat sarmalele punem un ultim strat de varza,foi de dafin,pasta si 3-4 feli de sunculita

-puneti apa pana deasupra sarmalelor si lasati sa fiarba(verificati din cand in cand daca sunt fierte si mai puneti apa)

-se servesc simple sau cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in foi de varza acra

Postat de MotanLaOale

Sarmale in foi de varza acra

Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Postat de autodiag

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Varza se lasa de seara la desarat in apa. A doua zi, se pregateste pentru sarmale, taind-o in bucati potrivite. Se pastreaza o foaie intreaga. Pulpa de porc afumata se taie bucatele si se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 07.02.2010, 20:45
ce cuminti asteapta sarmalele in farfurie! imi amintesc de inceputuri ,cand am facut prima data sarmale ,le-am pus la foc fara sa pun apa; ce-a iesit.....!
la 07.07.2011, 11:11
ce bunatate

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking