Sarmale de post cu linte si hribi

Postat de Sylvia in Mancaruri de post
23 Noi 2010 | 13749 vizualizari
Sarmale de post cu linte si hribi

Va prezint azi sarmalele de post facute de mine care vreau sa va spun ca au fost delicioase, neasteptat de bune . Eu am pus ce legume aveam la indemana, voi adaptati cu ce aveti prin frigider .

Ingrediente

  • Eu am pus
  • cateva cepe,
  • un ardei rosu,
  • un morcov,
  • un dovlecel verde zucchinni,
  • cativa hribi deshidratati,
  • ciuperci champinion ,
  • orez,  
  • o mana de linte galbena,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • cimbru  uscat,
  • pasta de rosii.

Mod de preparare

Preparare: ceapa am facut-o cu robotul, morcovul l-am dat pe razatoare, ciupercile si dovlecelul le-am  taiat cubulete. Am calit putin legumele in putin ulei si am condimentat cu sare, piper si cimbru si la sfarsit am adaugat orezul si  lintea  .

  Cu aceasta compozitie am impachetat sarmalele mititele am reusit sa le fac asa pentru ca am folosit o varza chinezeasca  clocotita in apa cu otet, sare si cimbru care a fost foarte maleabila.  Aranjam sarmalele intr-un vas termorezistent.

 Am turnat peste sarmale o compozitie facuta din apa, o lingura de pasta de rosii, sare, piper si cimbru uscat.

Acoperim vasul cu capac si lasam in cuptor timp de o ora si jumatate la foc mic dupa prima jumatate de ora. Timpul variaza si in functie de cantitate, eu nu am facut foarte multe . La final avem rezultatul care arata foarte imbieto.

Au fost super gustoase si aromate, sincer mai mult decat as fi asteptat de la ele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu linte si hribi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta cu legume

Postat de AdrianUdrea

Tarta cu legume

Pentru aluat, se cerne faina, se amesteca cu praful de copt, bicarbonatul  și zaharul, apoi se toarnă cate putina apa minerala, rece si se amesteca, presarand si chimenul si susanul. Se...

Citeste continuarea

Foietaj cu ciuperci si masline reteta delicioasa de post

Postat de mirela0911

Foietaj cu ciuperci si masline reteta delicioasa de post

Cum se prepara Foietaj cu ciuperci si masline reteta delicioasa de post Aluatul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Se curata ciupercile si se spala. Se taie in felii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2010, 11:36
prima... primesc si eu o portie...arata super o combinatie deosebita
la 23.11.2010, 11:38
Adina pentru niste sarmale de post au fost excelente mi-ar fi placut tare sa pot sa le incerc si pe cele cu pasat
la 23.11.2010, 11:49
superbe..am facut si eu acum in week-end cu ghebe...si au iesit delicioase
la 23.11.2010, 11:54
Rocsi cred ca au fost delicioase cu ghebe si eu am cumparat in Ro ghebe congelate, bestiale la gust
la 23.11.2010, 11:56
Sylvia.... arata de nota 10 cu felicitari ce ai pregatit tu aici.... farfuria e ca o pictura....

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking