Sarmale de post cu linte si hribi

Postat de Sylvia in Mancaruri de post
23 Noi 2010 | 13699 vizualizari
Sarmale de post cu linte si hribi

Va prezint azi sarmalele de post facute de mine care vreau sa va spun ca au fost delicioase, neasteptat de bune . Eu am pus ce legume aveam la indemana, voi adaptati cu ce aveti prin frigider .

Ingrediente

  • Eu am pus
  • cateva cepe,
  • un ardei rosu,
  • un morcov,
  • un dovlecel verde zucchinni,
  • cativa hribi deshidratati,
  • ciuperci champinion ,
  • orez,  
  • o mana de linte galbena,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • cimbru  uscat,
  • pasta de rosii.

Mod de preparare

Preparare: ceapa am facut-o cu robotul, morcovul l-am dat pe razatoare, ciupercile si dovlecelul le-am  taiat cubulete. Am calit putin legumele in putin ulei si am condimentat cu sare, piper si cimbru si la sfarsit am adaugat orezul si  lintea  .

  Cu aceasta compozitie am impachetat sarmalele mititele am reusit sa le fac asa pentru ca am folosit o varza chinezeasca  clocotita in apa cu otet, sare si cimbru care a fost foarte maleabila.  Aranjam sarmalele intr-un vas termorezistent.

 Am turnat peste sarmale o compozitie facuta din apa, o lingura de pasta de rosii, sare, piper si cimbru uscat.

Acoperim vasul cu capac si lasam in cuptor timp de o ora si jumatate la foc mic dupa prima jumatate de ora. Timpul variaza si in functie de cantitate, eu nu am facut foarte multe . La final avem rezultatul care arata foarte imbieto.

Au fost super gustoase si aromate, sincer mai mult decat as fi asteptat de la ele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu linte si hribi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole batuta

Postat de Irina

Fasole batuta

Fasolea spalata bine am pus-o la inmuiat pentru 24 de ore. Am pus fasolea la fiert intr-un vas Zepter si am acoperit vasul cu capacul. Am lasat la fiert pana acul indicator a ajuns la intrarea...

Citeste continuarea

Ciuperci in vas Zepter

Postat de Irina

Ciuperci in vas Zepter

Am spalat bine ciupercile, am indepartat coditele si am curatat pielita. Am taiat ciupercile felii, ceapa pestisor, iar usturoiul si verdeata le-am tocat marunt. Am pus vasul Zepter la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2010, 11:36
prima... primesc si eu o portie...arata super o combinatie deosebita
la 23.11.2010, 11:38
Adina pentru niste sarmale de post au fost excelente mi-ar fi placut tare sa pot sa le incerc si pe cele cu pasat
la 23.11.2010, 11:49
superbe..am facut si eu acum in week-end cu ghebe...si au iesit delicioase
la 23.11.2010, 11:54
Rocsi cred ca au fost delicioase cu ghebe si eu am cumparat in Ro ghebe congelate, bestiale la gust
la 23.11.2010, 11:56
Sylvia.... arata de nota 10 cu felicitari ce ai pregatit tu aici.... farfuria e ca o pictura....

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking