Ingrediente
- Eu am pus
- cateva cepe,
- un ardei rosu,
- un morcov,
- un dovlecel verde zucchinni,
- cativa hribi deshidratati,
- ciuperci champinion ,
- orez,
- o mana de linte galbena,
- sare,
- piper,
- ulei,
- cimbru uscat,
- pasta de rosii.
Mod de preparare
Preparare: ceapa am facut-o cu robotul, morcovul l-am dat pe razatoare, ciupercile si dovlecelul le-am taiat cubulete. Am calit putin legumele in putin ulei si am condimentat cu sare, piper si cimbru si la sfarsit am adaugat orezul si lintea .
Cu aceasta compozitie am impachetat sarmalele mititele am reusit sa le fac asa pentru ca am folosit o varza chinezeasca clocotita in apa cu otet, sare si cimbru care a fost foarte maleabila. Aranjam sarmalele intr-un vas termorezistent.
Am turnat peste sarmale o compozitie facuta din apa, o lingura de pasta de rosii, sare, piper si cimbru uscat.
Acoperim vasul cu capac si lasam in cuptor timp de o ora si jumatate la foc mic dupa prima jumatate de ora. Timpul variaza si in functie de cantitate, eu nu am facut foarte multe . La final avem rezultatul care arata foarte imbieto.
Au fost super gustoase si aromate, sincer mai mult decat as fi asteptat de la ele .
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu linte si hribi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|