Sarmalute cu pasat in vas roman-post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
3 Apr 2010 | 13648 vizualizari
Sarmalute cu pasat in vas roman-post

sarmalele cu adevarat romanesti sant cele cu pasat, sant fantastic de bune

Ingrediente

  • 2 cani de pasat
  • 2 cepe
  • 5oo g ciuperci
  • 1 cutie pasta de tomate
  • sare
  • cimbru ,marar
  • frunze de varza
  • putin ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa si ciupercile si se toaca apoi se pune ceapa la calit in putin ulei dupa care se pun ciupercile tocate si se calesc apoi se pune pasatul spalat foarte bine (cred ca l-am spalat in 30 ape ) trebuie sa se curete foarte bine,se pune sare piper si putin paste de tomate

Se taie cotorul de la frunzele de varza apoi se ia cate 1 lingura buna si se pune pe frunza de varza se fac sarmalute mai mari(cele cu pasat se fac mai mari)apoi se aseaza in vas cu putin cimbru si marar se aseaza frumos sarmalutele dupa care se pune apa si pasta de tomate apoi se pune la cuptor pentru 2-3 ore la foc potrivit

Dorinta mi-a fost indeplinita mi-am  dorit tare  sa mananc sarmale cu pasat,am sa fac si cu pasat si carnita

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu pasat in vas roman-post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de Spanac (Reteta Video)

Postat de Ina75

Mancare de Spanac (Reteta Video)

Pregatim aragazul. Pregatim o cratita mare in care punem apa, adaugam sare si lasam sa fiarba. Tocam ceapa marunt. Taiem rosiile in cubulete mici. Zdrobim usturoiul. Cand apa...

Citeste continuarea

Salata de dovlecei (de post)

Postat de katty

Salata de dovlecei (de post)

Curatam dovleceii de coaja si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert pana se inmoaie intr-un oala acoperiti cu apa si un praf de sare. Scurgem dovleceii bine si ii lasam sa se raceasca. Dupa ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2010, 08:55
trebuie sa-i iau si eu un vas din asta k tare bn mai arata mancarea facuta in el si ii da si un gust mai bun, nu am facut niciodata cu pasat, o sa incerc si eu
la 03.04.2010, 21:05
multumimesc mult pusik te pup paste fericitv va asteptam sa ciocnim un ou
la 03.04.2010, 22:23
am si uitat gustul de cand nu am mai mancat , foarte bune ne facea bunica erau
la 03.04.2010, 22:25
Ce bine arata!!! Dar nu stiu ce e pasatul...un fel de cous-cous??
la 03.04.2010, 23:00
sant foarte bune,dar nu am pasat,trebuie sa aduc de la tara

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking