Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
5 Dec 2013 | 2988 vizualizari
Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan

Am avut necaz mare pe un anume gascan,care ma tot alerga cand ma vedea...asa ca i-a sunat ceasul,el a vrut-o......Asa-i legea naturii,aia mai mari ii mananca pe aia mai mici sau invers,inca nu-i batuta-n cuie.....

Ingrediente

  • cca 800 g carne de gascan tocata ( piept,pulpe si grasime)
  • 2 cepe
  • 100 g orez prefiert Panzzani
  • sare
  • piper
  • foi de vita
  • 1 l bors smantana

Mod de preparare

Pregatim carnea,adica o tocam,am folosit  carnea de pe piept si copane,am adaugat si grasimea de la gascan.Ceapa o taiem marunt si o adaugam in carne,punem si orezul spalat,potrivim de sare si piper si incepem sa formam sarmalutele.Cratita in care urmeaza sa le fierbem o imbracam in foi de vita,apoi asezam frumos sarmalutele,deasupra acoperim tot cu foi de vita.Turnam borsul si bagam cratita la cuptor ,foc moderat cca 45-50 min

Se servesc cu smantana,iaurt sau simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Se fierb cartofii in coaja (sau se pot fierbe inainte cu o zi). Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari. La fel se da si casul pe razatoare....

Citeste continuarea

Sarmalute in foi de vita la CrockPot

Postat de Oana

Sarmalute in foi de vita la CrockPot

Spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute Lasati-le apoi sa se scurga intr-o sita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2013, 16:17
bune bune
la 05.12.2013, 16:24
astea's interesante
la 05.12.2013, 16:27
valeea muica...n-am mancat, dar as rade o farfurie!!
la 05.12.2013, 16:27
valeeeu*
la 05.12.2013, 16:40
Clemeeee,ce sarmalute bune ai facut!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking