Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
5 Dec 2013 | 2998 vizualizari
Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan

Am avut necaz mare pe un anume gascan,care ma tot alerga cand ma vedea...asa ca i-a sunat ceasul,el a vrut-o......Asa-i legea naturii,aia mai mari ii mananca pe aia mai mici sau invers,inca nu-i batuta-n cuie.....

Ingrediente

  • cca 800 g carne de gascan tocata ( piept,pulpe si grasime)
  • 2 cepe
  • 100 g orez prefiert Panzzani
  • sare
  • piper
  • foi de vita
  • 1 l bors smantana

Mod de preparare

Pregatim carnea,adica o tocam,am folosit  carnea de pe piept si copane,am adaugat si grasimea de la gascan.Ceapa o taiem marunt si o adaugam in carne,punem si orezul spalat,potrivim de sare si piper si incepem sa formam sarmalutele.Cratita in care urmeaza sa le fierbem o imbracam in foi de vita,apoi asezam frumos sarmalutele,deasupra acoperim tot cu foi de vita.Turnam borsul si bagam cratita la cuptor ,foc moderat cca 45-50 min

Se servesc cu smantana,iaurt sau simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Parjoale cu salata

Postat de mihaelar63

Parjoale cu salata

Curatati legumele. Cartoful, morcovul, ceapa si usturoiul se taie bucati si se toaca / maruntesc. Pentru aceasta, am folosit (rapid si comod) vasul cu taietor atasat de blenderul...

Citeste continuarea

Mancarica incropita

Postat de Constelatialeu

Mancarica incropita

M-am dus in gradina am adunat fasolica, am curatat-o si am spalat-o apoi am taiat-o mai marunt. Ceapa am curatat-o, spalat-o si apoi am taiat-o marunt. Am taiat si bucatele de carne si apoi le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2013, 16:17
bune bune
la 05.12.2013, 16:24
astea's interesante
la 05.12.2013, 16:27
valeea muica...n-am mancat, dar as rade o farfurie!!
la 05.12.2013, 16:27
valeeeu*
la 05.12.2013, 16:40
Clemeeee,ce sarmalute bune ai facut!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking