Sarmalute in frunze de vita-de-vie

Postat de nadea68 in Porc
17 Mai 2014 | 3368 vizualizari
Sarmalute in frunze de vita-de-vie

Am adus o mancarica foarte gustoasa...

Ingrediente

  • frunze de vita- de- vie
  • 500 g carne macinata(vita +porc)
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • suc de rosii sau rosii
  • marar
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Frunza de vita am avut-o in saramura.Deci punem a fiert ,intr-o oala apa.Cand da in clocot punem frunza cateva secunde in apa.

Procedam asa cu toata frunza.

Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata marunt,adaugam orezul si-l calim putin.

Intr-un castron punem carnea tocata,adaugam orezul calit,piper si marar.amestecam bine,

Luam cate o frunza si facem sarmale.Procedeul e la fel ca la sarmale cu varza.

Dupa ce am terminat frunzasau carnea, sau ambele :)le asezam intr-o oala.Deasupra punem niste apa ferbinte cu suc de rosii si un pic de ulei pana sa-i acoperim un pic(sarmalele)

Dam in fiert si le tinem pe foc pana sunt gata.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in frunze de vita-de-vie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmalute in frunze de tei

Postat de panacris

Sarmalute in frunze de tei

Orezul se spăla în mai multe ape apoi se scurge. Ceapa se curată și se toacă mărunt, apoi se pune le dinstiut în ulei și puțină apă, până devine translucidă apoi se...

Citeste continuarea

Sarmalute in frunza de stevie

Postat de panacris

Sarmalute in frunza de stevie

Carnea de porc și cea de vită, se taie în bucăți potrivite și se macină la mașina de tocat carne. Orezul se spăla în mai multe ape apoi se scurge. Ceapa se curată și se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2014, 08:53
O bunatate de sarmalute!
la 17.05.2014, 08:56
Bune
la 17.05.2014, 08:57
la 17.05.2014, 09:05
Tare bune!
la 17.05.2014, 10:32
Bune!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking