Scallopini cu jambon si capere

Postat de mihaelar63 in Porc
13 Mar 2014 | 2698 vizualizari
Scallopini cu jambon si capere

Scalopini este un preparat rapid italienesc. Se foloseste in general carne de vitel sau pui .Eu am avut la dispozitie doar porc .

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 200 gr jambon
  • 2 -3 linguri faina alba
  • 2 rosii mici
  • 2 linguri capere
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Feliati carnea si o bateti usor dar nu foarte subtire . Sarati si piparati.

Taiati jambonul cubulete . Curatati si tocati rosiile si usturoiul .

Feliile de carne se dau prin faina , se scutura de surplus si se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana incep sa se rumeneasca .

Scoteti carnea alaturat si in uleiul ramas prajiti cubuletele de jambon .

Adaugati si sotati peste jambon , rosiile , caperele si usturoiul . Stingeti cu vin , sarati si piparati . Lasati sa fiarba cateva minute pana incepe sa se lege ca un sos .

Serviti carne cu sosul deasupra alaturi de garnitura preferata .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scallopini cu jambon si capere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc aromatizat

Postat de panacris

Cotlet de porc aromatizat

De data aceasta am folosit clasicul vas de lut. Acesta în primul rând se lasă la “umezit” adică se pune în chiuveta temeinc curățată cca. 20 minute în apă...

Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de ralu_ca

Cartofi frantuzesti

Am fiert cartofii in coaja. apoi i-am lasat sa se raceasca si i-am curatat de coaja. Ouale le-am fiert, branza se da prin razatoare, kaizerul l-am taiat cubulete, precum si ouale dupa ce le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2014, 16:23
Eu nu am folosit niciodata capere, dar tare curioasa m-ati facut ce bine arata scallopini ala al tau!
la 13.03.2014, 16:27
Grozava mancarica ta!
la 13.03.2014, 16:38
la 13.03.2014, 16:50
Ce bine arata scallopiniul tau!
la 13.03.2014, 16:57

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking