Scarita de porc afumata si fasole verde asortata..

Postat de Constelatialeu in Porc
22 Mai 2013 | 3951 vizualizari
Scarita de porc afumata  si fasole verde asortata..

Ca sa fie clar vedeta este scarita de porc.Nu-i o noutate ca imi place sa rod coaste....asa ca le-am combinat cu niste fasole verde si un amestec de vara ( morcovi baby,mazare baby,conopida).Am zis eu ''savoare si culoare'' intr-o farfurie.....

Ingrediente

  • 600 g scarita de porc afumata
  • 400 g fasole pastai verde
  • 300 g amestec de vara ( morcovi,mazare,conopida,toate ''bebelusi'')
  • 6 cepe verzi,partea alba
  • 30 fire usturoi foarte subtire
  • 2 cepe uscate rosii
  • 1 lg.marar
  • 1 cutie 400 g rosii cubulete
  • 1-2 lingurite delikat legume

Mod de preparare

Mai intai taiem si prajim scarita. Taiem marunt ceapa verde, usturoiul si ceapa rosie si le calim pana se inmoaie, apoi adaugam rosiile si lasam cca 10 minute sa clocoteasca. Adaugam fasolea si amestecul de vara, punem apa cat sa acopere toate ingredientele si lasam sa fiarba la foc domol. Adaugam delikatul si sare daca mai este nevoie. In cazul in care a scazut apa si inca nu sunt fierte legumele mai adaugati apa. La final adaugam mararul tocat.

Servim cu scarita, care am zis ca-i vedeta...puneti in farfurie cat va lasa sufletul...Sa aveti pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc afumata si fasole verde asortata.." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Limbă de porc cu praz și măsline

Postat de panacris

Limbă de porc cu praz și măsline

Limba de porc se spală și se pune la fiert în multă apă rece, împreună cu ceapa, morcovul, pătrunjelul și țelina curățate dar lăsate întregi. Se adaugă și 2 foi de...

Citeste continuarea

Friptura crud - afumata, la cuptor

Postat de Constelatialeu

Friptura crud - afumata, la cuptor

Pregatim o tava  cu hartie de copt, in asa fel sa avem si sa invelim friptura, portionam carnea si o asezam alternativ in tava, acoperim cu hartia de copt, indoim pe margini si bagam tava la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2013, 13:42
Chiar ma intrebam pe unde hoinaresti...ai fost sa ne aduci ceva bun!!! Chiar savoare si culoare in farfurie!!!
la 22.05.2013, 13:46
la 22.05.2013, 13:47
Arata foarte bine,dar eu vreau doar o scarita pe care sa urc toate treptele repede )))
la 22.05.2013, 13:48
ce le-ai mai asortat tu Leoaico place
la 22.05.2013, 13:49
bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking