Scrob de oua a la Motan

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
16 Iul 2013 | 8640 vizualizari
Scrob de oua a la Motan

Este modul cel mai bun pentru mine de a manca ouale. Scrobul avand ouale amestecate asa bine ca la omleta imi place mai mult. Este foarte bun, daca nu sunteti la diete! :)))

Ingrediente

  • 200g costita afumata
  • 100g carnati de casa
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare daca este nevoie

Mod de preparare

Costita se taie fasii potrivite.

Carnatul se taie felii.

Branza de burduf sr sfarama cu o furculita.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc costita si carnatii intorcand pe toate partile.

Cand sunt bine prajite se scurge surplusul de grasime lasat de costita si carnati, pana ramane cam o limgura.

Se pune pe foc din nou si se sparg ouale direct in tigaie. Eu am avut doua oua cu 2 galbenusuri.

Se presara imediat si branza de burduf si piper. Sare nu a fost nevoie.

Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti.

Mie imi place mai prajita sa faca putina crusta aramie.

Se serveste calda cu salata de sezon.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de oua a la Motan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Dovlecei umpluti, la cuptor

Postat de mirela0911

Dovlecei umpluti, la cuptor

Se curata dovlecelul de coaja. Se taie in doua atat pe lungime cat si pe latime. Se curata de samburi, se sareaza si se lasa sa se scurga de apa. Pipetul de pui se spala apoi se taie fasiute....

Citeste continuarea

Conopida Pane (Reteta Video)

Postat de Ina75

Conopida Pane (Reteta Video)

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste adaugam buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba maxim 10 minute, pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2013, 09:36
Ce mamaliga calda e o nebunie! A la Motan ......cu multa carne
la 16.07.2013, 09:38
ce de carne ai pus Motanel
la 16.07.2013, 09:39
Mhhh...Motanel...mi-e asa foame...Mai este scrob?
la 16.07.2013, 09:39
wow ! la micul dejun nu cred sa fie o problema pentru cura !excelent
la 16.07.2013, 09:40
mmm ce bunatate Motanel!!!

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking