Sfecla cu conopida marinate

Postat de mihaelar63 in Muraturi
15 Dec 2013 | 6500 vizualizari
Sfecla cu conopida marinate

Are sotul un verisor , Dumnezeu sa-l tie , mare gradinar . Prin grija lui mereu avem legume gustoase de ,, origine contolata ''.Cum aveam o ultima conopida si nu doream sa se risipeasca am pus-o la borcan .

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 1 sfecla rosie
  • 2 ardei iuti
  • 2 ardei rosii grasi
  • 2 lingurite piper negru boabe
  • 2 lingurite seminte mustar
  • 2 lingurite stafide
  • 4 buc hrean
  • 4 foi dafin
  • 1l apa
  • 400 ml otet 9%
  • 4 linguri sare mare neiodata
  • 4 linguri zahar

Mod de preparare

Conopida se spala si se desface buchetele

Ardeiul iute se spala si se taie in sfert -uri.

Sfecla se curata si se taie rondele .

Hreanul se curata si se taie betisoare .

Legumele se cladesc in doua borcane de 3l , bine spalate .

La fiecare borcan se distribuie egal , hreanul , foile de dafin , piperul , semintele de mustar si stafidele .

Apa si otetul  se infierbanta,se amesteca cu sarea si zaharul, pana se dizolva.

Se toarna lichidul cald peste legumele din borcane .

Aveti grija sa nu ramana goluri de aer intre peretii borcanului si legume. Pentru aceasta va ajutati de coada unui  tacam si faceti loc ca lichidul sa patrunda peste tot .

Infiletati capacele bine spalate si conservele  dumneavoastra sunt  gata !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla cu conopida marinate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosari in otet fara conservant

Postat de MotanLaOale

Gogosari in otet fara conservant

Din aceste cantitati rezulta 5-6 burcane de 800 ml. Mie mi-au iesit 5 borcane. Gogosarii se spala, se curata de nervuri si samburi si se taia in fasii late de2 cm. Hreanul se curata si se...

Citeste continuarea

Varza murata

Postat de Pungasa_Rogue

Varza murata

Varza se curata de foile urate de deasupra, iar cotorul ei se scobeste si se umple cu sare grunjoasa. Se umple un butoi cu varza pana la jumatate, dupa care se adauga porumbii, gutuile si mararul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2013, 00:55
la 15.12.2013, 00:56
buna, buna
la 15.12.2013, 00:59
ce bunatate ....
la 15.12.2013, 01:00
la 15.12.2013, 07:41
Imi place!Ai postat tot ce trebuie pentru o masa cu invitati,dar unde este "dulcerica"?Ai vazut ce soacda sunt?))))

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking