Reteta de snitel de pui crocant, usor de facut si rapid, la cuptor

Postat de LUK in Pui
13 Mar 2011 | 73431 vizualizari
Reteta de snitel de pui crocant, usor de facut si rapid, la cuptor

Inspiratia a fost Edith Frincu cu reteta "pui crocant la cuptor", ea a folosit pulpe dezosate, eu am preferat snitel de pui din piept si am facut cea mai delicioasa Reteta de snitel de pui crocant, usor de facut si rapid, la cuptor. Piept de pui, pesmet, cascaval, sunt cateva dintre ingredientele necesare.

Ingrediente

Ingrediente Reteta de snitel de pui crocant, usor de facut si rapid, la cuptor

  • 4 felii piept de pui
  • 2 linguri de pesmet
  • 50gr cascaval ras pe razatoarea mare
  • 2 oua(ar merge si unul singur pentru ca mie mi-a ramas)
  • 2 linguri de lapte
  • sare,piper
  • faina

Mod de preparare

PREPARARE Reteta de snitel de pui crocant, usor de facut si rapid, la cuptor

Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper.Amestecam ouale cu laptele,adaugam sare(dupa preferinta puteti adauga si piper).Intr-o farfurie amestecam cascavalul cu pesmetul.punem pe o alta farfurie faina.

In tava in care urmeaza sa coacem punem hartie de copt.Pregatim pieptul astfel:Il trecem prima data prin faina,apoi prin ou,apoi prin pesmetul amestecat cu cascaval si direct in tava.Asezam bucatile de snitel de pui  in cuptorul preincalzit la 150 de grade ,lasam 15min pe o parte si 15 pe cealalta.

Pofta buna!

La fel de mult ne place si reteta de Snitel de curcan Iar copiii adora reteta de Snitel cu miez de cascaval

Merge tare bine, orice varianta, cu Salata de cartofi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de snitel de pui crocant, usor de facut si rapid, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe cu ciuperci si salata

Postat de mihaelar63

Pulpe cu ciuperci si salata

Carnea de pasare se curata, se spala bine. Usturoiul se curata si se piseaza. Sarati carnea si amestecati cu usturoi, boia, piper si mirodenii. Lasati sa se odihneasca...

Citeste continuarea

Pui Kievskaia

Postat de merisor67

Pui Kievskaia

Preparăm mai întâi untul aromatizat care trebuie să stea la congelator o perioadă. Tocăm verdețurile mărunt, pisăm usturoiul, radem puțină coajă de lămâie și le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2011, 15:35
super, tre' sa incerc si eu
la 13.03.2011, 15:37
merita incercata reteta
la 13.03.2011, 15:41
la fav
la 13.03.2011, 16:01
salvata arata bineeeeeeeee
la 13.03.2011, 17:23
Sunt excelente

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking