Ingrediente
- 1 piepr de pui
- sare, piper alb, praf de usturoi, putin parmezan ras, putin ulei de masline
- faina
- 2 oua
- ulei pentru prajit
Garnitura de pilaf de orez cu ciuperci:
- 1 ceapa mica
- 1 cutie de ciuperci
- 3 cani de orez rizotto
- supa de pui cat cuprinde (6 cani)
- sare, piper alb, ulei de masline, patrunjel verde
Mod de preparare
Pieptul de pui il impartim in 4, taind felii mari . Le batem acoperite cu folie si le condimentam cu sare, piper alb macinat si praf de usturoi. Le stropim putin cu ulei de masline si razuim parmezan. Dam la rece cateva ore sa se intrepatrunda aromele.
Pregatim orezul: calim ceapa tocata marunt si aduagam ciupercile. Calim 2 minute si aduagam orezul. Dupa ce se calesc putin impreuna aduagam putina apa fierbinte in care am dizolvat un cub de concentrat de carne. (daca aveti supa de carne gata facuta e si mai bine). Nu puneti toata supa ci adaugati treptat cums cade in oala. Nu utiati sa amestecati mereu. Cand e gata tocam putin patrunjel verde si acoperim.
Batem ouale si intr-o farfurie mai punem putina faina amestecata cu piper si parmezan ras. dam feliile de carne prin faina si apoi prin oul batut si le prajim in tigaie cu ulei incins. Scoatem pe un servetel absorbant.
Servim alaturi de orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|