Snitele pin piept de pui cu legume mexicane

Postat de iri_love in Pui
27 Mar 2012 | 6899 vizualizari
Snitele pin piept de pui cu legume mexicane

Ingrediente

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • pesmet,
  • 2 linguri de faina,
  • secretul gustului,
  • un pachet de legume mexicane congelate
  • ulei
  • 2 linguri de margarina.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se bate. Separat se bat ouale peste care se adauga vegeta dupa gust si faina si se amesteca fara a se forma cocoloase. Se trec bucatile de piept de pui prin pesmet, apoi prin amestecul de ou cu faina si apoi se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti.

Se scot pe o farfurie pe un prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Sseparat se pune la fiert amestecul de legume cu un pahar mic de apa, sare si margarina. Atentie, legumele se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Se servesc atat calde cat si reci . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele pin piept de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada din piept de pui pentru sandwich

Postat de Irina

Rulada din piept de pui pentru sandwich

Am dezosat pieptul de pui si l-am taiat fasii subtiri, ca pentru snitele. Am asezat trei fasii de piept usor suprapuse si le-am batut. Acestea vor forma o rulada. Am rasnit putine condimente...

Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda

Postat de merisor67

Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda

Punem ciupercile, curatate de pelicula de deasupra si spalate bine, la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba pana cand incep sa se patrunda, cam 20 de minute le-am lasat eu, la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2012, 21:15
am ajuns prima la un snitel,tare bun
la 27.03.2012, 22:02
Vreau snitel
la 27.03.2012, 22:20
bun
la 27.03.2012, 22:37
Bun, bun!
la 27.03.2012, 22:41
bune

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking