Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate

Postat de epurasha2bb in Curcan
26 Noi 2010 | 11931 vizualizari
Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate

ceva delicios, si ma bucur ca mi-a venit ideea! incercati cu mare incredere , sigur o sa-mi multumiti!

Ingrediente

Mod de preparare

Am spalat si dezosat carnea de curcan de pe pulpa, am batut-o cu ciocanul de snitzele si am pregatit marinata intr-un castron nemetalic.

Am pus carnea acolo, se poate pune si intr-o punga inchisa ermetic.Am dat la rece 40 minute.Poate sta si mai mult , e si mai bine.

In acest timp mi-am pregatit garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor .

Apoi am scos carnea ,am dat-o cu sare si piper, am tavalit-o prin faina si am dat-o prin ou si iar prin faina.Am prajit in ulei incins.

Am servit snitzelele alaturi de garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor iar pt.mofturila sotzul meu doar cu bulgari de piure.:)Snitzelele s-au topit imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Postat de rocsi_1612

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Rulourile: Ciupercile le scurgeti de lichid, le spalati si le tocati mai marunt. Ceapa curatata o tocati marunt, iar usturoiul il curatati si il taiati in doua. Puneti o lingura de ulei intr-o...

Citeste continuarea

Snitel crocant cu tarate de ovaz

Postat de Ela68

Snitel crocant cu tarate de ovaz

1. Amestecati condimentele cu taratele de ovaz. 2. Taiati fasii carnea, dati-o cu sare si treceti-o prin ou batut, apoi prin amestecul de condimente. 3. Asezati intr-o tava o folie de copt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2010, 11:40
Sunt prima deci mananc pe saturate
la 26.11.2010, 11:45
mersi Laly! sunt atat de fragede ca se topesc in gura! foarte gusstoase!
la 26.11.2010, 11:47
la 26.11.2010, 11:47
offffffffffffff.........sotii astia ai nostrii tare mofturosi mai sunt ......tare bine arata si ce mult imi place cum este de rumen..............
la 26.11.2010, 12:04
Si snitelele si garnitura sunt de 5 f

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking