Somn cu naut si spanac

Postat de laylalala in Somon
23 Mai 2010 | 6473 vizualizari
Somn cu naut si spanac

Ingrediente

 

  • 4 x file de somn, a cate 150 gr
  • 2 lingurite piper negru macinat
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita paprika
  • coaja rasa si sucul de la 2 lamai
  • 1 lingura ulei de maslinePentru naut
  • 1 conserva (400 gr) naut, scurs
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 100 ml zeama de supa de legume
  • 200 gr spanac congelat, decongelat

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Aseaza fileurile de somn intr-un vas termorezistent intr-un singur strat.Presara deaupura piperul, sarea, paprika, coaja rasa de lamaie si uleiul de masline.Da somnul la cuptor 12-15 minute pana cand s-a facut.
Intre timp incinge o tigaie si adauga uleiul de masline.Caleste usturoiul 2-3 minute, avand grija sa nu se arda.Adauga nautul si zeama de supa de legume si lasa-le 5 minute.Adauga spanacul si mai lasa pe foc 5 minute.Adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust si mai lasa-le pe foc 2-3 minute.
Serveste somnul cu naut si spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn cu naut si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Somon glazurat la grill

Postat de RuxyRux

Somon glazurat  la grill

Somonul se spala se scurge si se  pune pe el lamaie si putina sare.  Se prepara glazura : se amesteca mustarul, cu o lingurita de zeama de lamaie, cu uleiul de masline, cu putina sare...

Citeste continuarea

Somon cu legume la tigaie

Postat de oanapl

Somon cu legume la tigaie

Speli legumele si apoi tai morcovul curatat si dovlecelul in feliute subtiri (pe care le tai in 4). Incingi uleiul intr-o tigaie si adaugi morcovii, dovleceii, porumbul si rosiile si adaugi sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2011, 09:46
un deliciu

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking