Ingrediente
- 1 bucata cotlet de somon
- Marinata:
- 1 lingura otet balsamic
- 1 varf lingurita condimente de peste
- 1 vf.lingurita busuioc
- 1 vf. lingurita menta verde
- piper
- 50 ml. vin alb
- Legume:
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 1 ardei rosu
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare
Otetul balsamic,condimentele pentru peste,busuiocul,menta,piperul si vinul se amesteca.
Pestele spalat se pune intr-un si se toarna peste el marinata.
Lasa la frigider o ora ,pentru a se intrepatrunde aromele.
Dupa o ora pestele se pune la prajit in tigaia dry cooker cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Legumele spalate ,sterse,taiate julien si pun in uleiul incins la sotat intr-un wook.
Soteaza 4-5 minute intorcandu-le miscand wook-ul.
Cand sunt gata se scot pe farfurie ,se sareaza,pipereaza si se servesc calde alaturi de peste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon marinat cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|