Sos de soia Inedit pentru paste

Postat de TAB1TA in Mancaruri de post
12 Apr 2013 | 3317 vizualizari
Sos de soia Inedit pentru paste

Un sos care merge oricand alaturi de paste.

Ingrediente

  • 100 g de soia granule Inedit
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb granulele de soia conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se toaca marunt ceapa si usturoiul.

Se pune in tigaie soia  si se lasa putin pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa pana se inmoaie putin.

Se completeaza cu putina apa.

Se adauga pasta de tomate diluata in putina apa.

Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Se asezoneaza dupa gust. Se adauga pasta de ardei.

Pentru ca sosul sa fie mai gros se dizolva amidon in putina apa si se amesteca continuu 2 minute, apoi se ia de pe foc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de soia Inedit pentru paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale in varza dulce cu orez, ciuperci si fructe uscate

Postat de ancutsa

Sarmale in varza dulce cu orez, ciuperci si fructe uscate

  Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei încins, se adaugă morcovul ras, sarea, ciupercile spălate, curăţate de pieliţă şi tăiate marunt, care îşi vor...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu bulgur

Postat de rocsi_1612

Ciuperci umplute cu bulgur

Ceapa verde o taiati rondele, morcovul decojit il dati pe razatoarea mare. Incingeti uleiul de rapita intr-o tigaie, adaugati ceapa si morcovul. Le sotati 1-2 minute, adaugati bulgurul spalat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.04.2013, 17:38
Ce mancarica buna ai pregatit!
la 12.04.2013, 17:39
Multumesc Buni
la 12.04.2013, 17:53
la 12.04.2013, 18:05
la 12.04.2013, 18:05
Interesant sosul , uite ca nu ma gandeam la sos din soia

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking