Mujdei de usturoi verde
Postat de cristinutanicolita
Usturoiul se spala se taie si se blendeaza alaturi de celalalte ingrediente.
Citeste continuareaPostat de cristinutanicolita
Usturoiul se spala se taie si se blendeaza alaturi de celalalte ingrediente.
Citeste continuareaPostat de cristinutanicolita
Ceapa se spala si se taie, se amesteca cu maioneza, smantana si se potriveste gustul de sare si piper. Pofta buna!
Citeste continuareaPostat de lili
Amestecam intr-un bol mic sau pahar toate ingredientele. Dupa ce am omogenizat compozitia, adaugam apa clocotita, pana cand mujdeiul e cat vrem de subtire. Daca vrem sa facem mai mult si sa il...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Se fierb toate ingredientele in afara de chiftele si de usturoi. Dupa ce s-a fiert sosul se adauga chiftelele si se mai tin la foc cateva minute, amestecand cu grija ca sa nu se zobeasca. Se ia de...
Citeste continuareaPostat de monik80
Se amesteca galbenusul cu sarea,se adauga usturoiul tocat marunt,mararul si ulei,se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Citeste continuareaPostat de AlexTeacher
Spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie.apoi puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate. Scurgeti 80% din apa si mixati-o in blenderul Oster Reversible cu...
Citeste continuareaPostat de Catalinaflorea
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu...
Citeste continuareaPostat de deea2686
Sucul de rosii se pune la fiert cu usturoiul,sarea,busuiocul,oregano si putin piper.Se lasa la fiert cam 15 minute pina se schimba un pic la culoare.Se serveste cu pizza fierbinte.Pofta buna!!!
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Secretul unui bun fon de vita este indelunga lui fierbere la foc mic si caramelizarea corecta a carnii si legumelor inainte de fierbere. Se curata, spala si taie bucati mari legumele (...
Citeste continuareaPostat de reisnaor_2006
Intr-un bol stoarcem lamaia, adaugam smantana, mustarul, uleiul, sarea si piperul si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Putem folosi sosul ptr carne la gratar sau tava. Pofta buna.
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|