Sos alb pentru kebab
Postat de ctlina
Se amestecă toate ingredientele. Gustati pentru a verifica condimentele. Sosul este gata ! Bun ca garnitiura pentru kebab, lipie, lepinja sau paine bosniaca- reteta aici ...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Se amestecă toate ingredientele. Gustati pentru a verifica condimentele. Sosul este gata ! Bun ca garnitiura pentru kebab, lipie, lepinja sau paine bosniaca- reteta aici ...
Citeste continuareaPostat de simona72
Avand in vedere ca sunt multe soiuri de busuioc, tin sa precizez ca am folosit busuioc clasic, care se gaseste in magazine si in piete. Eu l-am cumparat din piata de la tzarani, foarte aromat si...
Citeste continuareaPostat de Valclaudia
Pentru mamaliguta punem apa cu sare la fiert. Cand clocoteste apa tragem oala deoparte si turnam in ploaie malaiul grisat amestecand incontinuu sa nu se formeze cocoloase. Trecem din nou...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curatati ceapa si usturoiul. Taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Indepartati samburele si curatati de coaja. Puneti pulpa in bolul mixerului. Adaugati celelalte ingrediete....
Citeste continuareaPostat de violeta30
Se curata ardeii, se spala si se toaca fasii. Intr-un vas mai mare punem uleiul, otetul, zaharul, pasta de bulion, sarea, piperul si mustarul boabe, pe care il vom pune la fiert. Cand da...
Citeste continuareaPostat de violeta30
Se caleste ceapa in ulei, adaugam ardeiul proaspat (ar fi mai bun daca e copt), iar dupa ce s-a inmuiat bine si gogosarul murat tocat marunt. Lasam sa fiarba bine, cam 20 minute, si adaugam sosul...
Citeste continuareaPostat de panacris
Dovleacul se curăță de coajă și semințe apoi se taie cubulețe. Roșiile se decojesc, se scot sâmburii și se taie cubulețe. Merge totul rapid cu ajutorul lui Smart Salad Chef ;) Se...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Mai intai coacem ardeii, ii curatam de coaja si ii lasam la scurs pana a doua zi. A doua zi spalam rosiile le taiem si apoi le dam la masina de separat rosii, sucul obtinut il punem in...
Citeste continuareaPostat de cristinamogosoaia
Asa prepar eu usturoiul pt friptura la gratar. Se piseaza bine usturoiul,sau se rade prin razatoarea mica( eu asa fac). Se freaca cu 1 lingura de ulei si sare pana incepe sa se lege ca...
Citeste continuareaPostat de Valclaudia
Pentru piure curatam cartofii de coaja, ii spalam bine sub jet de apa rece si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce fierb cartofii, scurgem apa de pe ei si adaugam untul sau margarina,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|