Sosuri

Maioneza din galbenusuri

Postat de Pungasa_Rogue

Se fierb 4 oua, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se pun galbenusurile intr-un castron.  Galbenusurile crude se separa de albusuri si se pun peste gelbenusurile fierte. Se...

Citeste continuarea

Picanteria lui Andi

Postat de Dulcyca

  În tigaia pe foc potolit, cîte 2 lingurițe de: - semințe de mac - piper diverse culori, boabe zdrobite - cuișoare zdrobite - cardamon zdrobit, cu tot cu coji....

Citeste continuarea

Tahini (pasta de susan)

Postat de Valclaudia

Susanul se prajeste foarte putin la foc mic intr-o tigaie intinsa. Nu trebuie sa isi schimbe culoarea, trebuie doar sa se usuce, sa devina crocante. Dupa ce se racesc, punem semintele de...

Citeste continuarea

Sos pentru pizza

Postat de AlexandraOrdean

Spalam bine rosiile, le scoatem cotorul si le punem in apa fiarta 2-3 minute pentru a putea indeparta usor pielita. Dupa ce le decojim, le punem in robot si le transformam in suc....

Citeste continuarea

Sos BBQ

Postat de Oana

Taiati ceapa si usturoiul in cubulete. Puneti uleiul la incins intr-o craticioara, apoi adaugati ceapa si usturoiul si lasati sa se inmoaie putin. Stingeti cu vinul rosu si lasati sa fiarba cateva...

Citeste continuarea

Sos de rosii cu menta

Postat de gurita_ta2005

Usturoiul se piseaza si se freaca cu un mojar(eu nu am avut,si a fost tocat cu cutitul),pentru a se face pasta,iese mult mai bun. Rosiile se curata de coaja si se taie cat mai marunt(de...

Citeste continuarea

Mujdei de usturoi verde

Postat de medioto59

Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam. Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau...

Citeste continuarea

Oţet de trandafiri

Postat de ela2015

Petalele de trandafir se scutură bine de impurităţi si gâzuţe. Se rupe partea alba a petalelor doar dacă acestea au gust amar (gustaţi fără grijă) şi dacă vă plac le folosiţi...

Citeste continuarea

Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco

Postat de AdrianUdrea

Se curata usturoiul, se spala grauntii si se piseaza in mojar, impreuna cu sarea. Apoi se trece pasta de usturoi rezultata, in alt vas si se freaca bine cu o lingura de lemn sau se mixeaza...

Citeste continuarea

Otet de capsune

Postat de ela2015

Spalam capsunele, le lasam un pic sa se zvante (sa nu aiba apa pe ele, daca se poate sa fie perfect uscate), le taiem feliute sau cubulete (depinde de cat de mari le aveti) si le punem intr-un...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking