Sos Béchamel
Postat de Gagarin
Se pune laptele la incalzit. Dupa 2 minute se poate pune si untul la topit. In momentul in care laptele e fierbinte si scoate vapori se toarna faina, sarea si piperul in untul topit si se...
Citeste continuareaPostat de Gagarin
Se pune laptele la incalzit. Dupa 2 minute se poate pune si untul la topit. In momentul in care laptele e fierbinte si scoate vapori se toarna faina, sarea si piperul in untul topit si se...
Citeste continuareaPostat de comanligia
Se pun pufuletii intr-un bol,se faramiteaza cu mana,apoi peste se adauga putina apa sa se lege,sa devina o crema omogena,apoi se amesteca cu mixerul bine adaugam mustarul,zeama de lamaie si ulei...
Citeste continuareaPostat de Nicole28
Spalam prazul apoi il taiem felii. Il punem la calit timp de 5min in ulei. Turnam sucul de rosii,punem sare, piper,bobitele de mustar si o foaie de dafin. Amestecam si...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
Punem intr-un bol pasta de tahin si turnam cate putin apa rece, pana ajungem la consistenta dorita. Eu il folosesc mai gros. Apoi adaugam sucul de lamaie , sare, piper si pisam usturoiul. Tocam...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
Inainte de a prepara pestele la gratar e bine sa tinem acest sos la rece in frigider cca 1 ora. Tocam fin ceapa, zdrobim usturoiul si tocam fin coriandrul (sua patrunjelul). Adaugam ulei de...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
Legumele se curata si se tau cuburi si le punem toate in tocatorul de la robot. Mixam bine pana legumele devin maruntite. Amestecam cu sare si ulei de masline. Punem intr-un borcan curat si dam...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
- Intr-o cratita mica punem margarina la incalzit putin si adaugam faina. Amestecam bine pana se omogenizeaza si apoi turnam laptele treptat , amestecand cu un tel pana se ingroasa. Punem sare,...
Citeste continuareaPostat de aliliana
Patrunjelul se spala si se rupe frunza cu frunza si se pune in vasul blenderului vertical. Se spala si mararul si se adauga tot acolo. Se mai pune apa si uleiul, sare, piper si se mixeaza...
Citeste continuareaPostat de JulyCris
Se fierbe un ou si se ia galbenusul. Un alt ou crud,se separa de albus. Galbenusurile se pun intr-un castron de plastic,se paseaza bine cel fiert si se amesteca usor pana se omogenizeaza.Se adauga...
Citeste continuareaPostat de Valyvalentyna
Fierbem ouale. Separam galbenusul de albus, zdrobim galbenusurile cu o furculita foarte marunt, adaugam sarea si uleiul si le omogenizam bine. Apoi adaugam mustarul, albusul de la oua tocat...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|