Ingrediente
- 500 gr spanac tocat[ congelat ]
- 300 gr carnat de casa cu busuioc
- 300 gr lapte
- 100 ml ulei floarea soarelui
- 1 lingura cu varf faina alba
- 1/4 lingurita nucsoara macinata
- piper negru macinat
- 3 oua
- 3 linguri smantana
- ulei pentru prajit
- sare
- rosii , ardei iute -pentru servire
Mod de preparare
- Feliati carnatii rondele si-prajiti in cratita cu cei 100 ml ulei pana se rumenesc .
- Se scot rondelele de carnat alaturi pe o farfurie si in uleiul incins se amesteca faina alba .
- Nu lasati faina sa se arda , adugati imediat laptele si amestecati . Sarati .
- In sosul format adugati spanacul tocat .
- Condimentati cu nucsoara si piper .
- Nu este nevoie de usturoi . Gustul de usturoi a fost lasta in ulei prin prajirea carnatului .
- Bateti ouale spuma si le sarati .
- Ouale se amesteca cu smantana .
- Painea se da prin oul batut cu smantana si se prajeste in ulei incins .
- Scoateti painea prajita pe un servet de hartie care va absorbi excesul de ulei .
- La servire puneti rondelele de carnati peste spanac si decorati cu ardei iute si rosii .
- Alaturat de spanac puneti painea prajita in ou .
Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu carnati si paine prajita in ou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|