Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
1 Iun 2015 | 4516 vizualizari
Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

Ingrediente

  • 1 legatura sparanghel alb
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Mod de preparare

Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se taie bucati de marimea dorita.

Se fierbe cca 3-5 minute in apa clocotita cu sare, apoi se tine la scurs.

Prazul se spala, se taie fasii, il punem ca calit intr-o tigaie, adaugam sparanghelul scurs, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.

Amestecam cu grija sa nu se rupa sparanghelul, lasam sa se soteze la foc moderat cca 10 minute.

La final presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancarica de legume cu soia

Postat de privatelaura

Mancarica de legume cu soia

Am curatat si am spalat legumele. Feliile de soia le-am pus la fiert in apa cu putina sare, cam 20 minute. Dupa ce au fiert, le-ambscos si le-am lasat la scurs intr-o strecuratoare. Ceapa am...

Citeste continuarea

Ardei umpluti (de post)

Postat de Alina26

Ardei umpluti (de post)

Curatam, spalam ciupercile si le tocam nu prea marunt. Le punem intr-o tigaie ca sa scada, cu putin ulei si sare. Curatam legumele le tocam si le punem la calit in alta tigaie. Dupa ce s-au...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2015, 17:33
la 01.06.2015, 17:33
la 01.06.2015, 18:00
Cred ca o fi tare bun sparanghelul, nu am mancat niciodata!
la 01.06.2015, 18:35
bun
la 01.06.2015, 19:05
Nu stiu ce gust are chestia asta de sparanghel,dar imi place cum arata...

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking