Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
1 Iun 2015 | 4509 vizualizari
Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

Ingrediente

  • 1 legatura sparanghel alb
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Mod de preparare

Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se taie bucati de marimea dorita.

Se fierbe cca 3-5 minute in apa clocotita cu sare, apoi se tine la scurs.

Prazul se spala, se taie fasii, il punem ca calit intr-o tigaie, adaugam sparanghelul scurs, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.

Amestecam cu grija sa nu se rupa sparanghelul, lasam sa se soteze la foc moderat cca 10 minute.

La final presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de post- tocanita de ciuperci

Postat de Irina

Mancare de post- tocanita de ciuperci

Am spalat ciupercile sub jet de apa rece si le-am curatat de pielita, dupa care le-am feliat. Intr-o tigaie am incins ulei de masline, am adaugat usturoiul taiat apoi ciupercile. Imediat ce...

Citeste continuarea

Humus cu avocado

Postat de simona72

Humus cu avocado

Pentru ca nu am folosit o conserva, timpul de preparare a fost mai lung. Am pus de seara pana dimineata nautul la inmuiat in apa calduta. Am scurs apa in care a stat peste noapte, am pus apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2015, 17:33
la 01.06.2015, 17:33
la 01.06.2015, 18:00
Cred ca o fi tare bun sparanghelul, nu am mancat niciodata!
la 01.06.2015, 18:35
bun
la 01.06.2015, 19:05
Nu stiu ce gust are chestia asta de sparanghel,dar imi place cum arata...

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking