Ingrediente
- O bucata spata de porc fara os (500 g)
- Sare
- Piper
- Boia
- Piper boabe mozaic
- Boabe de mustar
- Pudra de usturoi
- Cateva cuisoare
- Salvie si rozmarin
- 150 ml vin rosu
- Ulei
Mod de preparare
Carnea am spalat-o,am sters-o cu un servet,am crestat stratul de grasime de deasupra.
Am condimentat,am înfipt cateva cuisoare,am presarat boabe de mustar si de piper,salvie si rozmarin.
Am pus carnea într-o tava în care am pus putin ulei si vin.
Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor.
Dupa o ora am scos folia si am lasat sa se rumenesca cam înca jumatate de ora.
Dupa ce am scos din cuptor am lasat-o acoperita cateva minute cu folia si abia apoi am feliat.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spată de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (41)
|