Spată de porc la cuptor

Postat de diaconta in Porc
10 Mar 2013 | 23224 vizualizari
Spată de porc la cuptor

O mâncare cu destul de multe calorii având în vedere că am avut o carne cu grasime,dar cred ca fiind Duminică şi o vreme mohorâtă afară,putem să uităm acest aspect,mai ales că de Luni începem dieta ))))))

Ingrediente

  • O bucata spata de porc fara os (500 g)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Piper boabe mozaic
  • Boabe de mustar
  • Pudra de usturoi
  • Cateva cuisoare
  • Salvie si rozmarin
  • 150 ml vin rosu
  • Ulei

Mod de preparare

Carnea am spalat-o,am sters-o cu un servet,am crestat stratul de grasime de deasupra.

Am condimentat,am înfipt cateva cuisoare,am presarat boabe de mustar si de piper,salvie si rozmarin.

Am pus carnea într-o tava în care am pus putin ulei si vin.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor.

Dupa o ora am scos folia si am lasat sa se rumenesca cam înca jumatate de ora.

Dupa ce am scos din cuptor am lasat-o acoperita cateva minute cu folia si abia apoi am feliat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spată de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor Ne ocupăm mai întâi de carne deoarece vrem s-o lăsăm la fezandat, până ce vom pregăti...

Citeste continuarea

Tocanita la cuptor

Postat de licurici_lra

Tocanita la cuptor

Am spalat carnea de porc, am lasat-o putin la scurs. Am pus-o intr-un vas termorezistent, apoi am dat-o cu condimente pe ambele parti, am pus 3 cani de apa si am bagat-o in cuptor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2013, 16:15
Ce bunatate
la 10.03.2013, 16:17
ce mult imi place
la 10.03.2013, 16:18
In weekend avem voie sa mancam orice si desert, ca destul ne stresam in timpul saptamanii
la 10.03.2013, 16:21
Frumoasa prezentare si buna fripturica
la 10.03.2013, 16:27
ce-as manca si eu o bucata acum...arata belea!

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking