Specialitate de pui cu legume gratinate

Postat de Sidy in Pui
8 Apr 2011 | 5244 vizualizari
Specialitate de pui cu legume gratinate

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 2 buc ceapa
  • 1 morcov mare
  • 2 cartofi mari
  • 1 cutie ciuperci
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 g unt
  • 4 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam.
Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe.
Pulpele dezosate le taiem felii.
Curatim legumele si le taiem.
Ceapa si morcovii se inabusa in putin unt.
Ungem un vas yena cu unt in care asezam straturi de morcovi cu ceapa, cartofi, carne, ciuperci si repetam iar cu morcovii cu ceapa, carne, avand grija ca deasupra sa punem cartofi.
Ornam cu ardei si patrunjel verde si punem deasupra bucati de unt, sare si piper.
Dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade sa se coaca.Cand e aproape gata, adaugam ouale bine batute, cascavalul ras si patrunjel verde tocat si lasam iar la cuptor pina cand e gata facut oul
Se portioneaza in vasul yena, se aseaza pe masa si se serveste pe farfurie , adaugandu-se fiecaruia feliute de ardei si patrunjel verde.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de pui cu legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

Postat de Constelatialeu

Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile...

Citeste continuarea

Pui la ceaun

Postat de Constelatialeu

Pui la ceaun

Spalam si transam puiul in bucati mai mici si il punem in tuci cu ulei si 1/2 cana apa. Cat se prajeste puiul spalam rosiile, le curatam de coaja si le taiem mai mari, la fel si cu ardeiul, il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2011, 08:01
Cine se trezeste de dimineatza papa prima portie
la 08.04.2011, 08:04
si eu vreau un pic
la 08.04.2011, 08:49
ce bunatate
la 08.04.2011, 08:57
bun bun
la 08.04.2011, 09:40

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking